Vespa GTS

De Vespa GTS is een mix van Vespa design en het comfort en de kracht van een Gran Turismo. De GTS is voorzien van een modern digitaal-analoog instrumentenpaneel in typische GT style. Dit maakt de Vespa GTS tot een innovatief model waarbij het u qua luxe aan niets te kort zal komen. Is deze bijzondere scooter ook wat voor u? Kom erachter met een bezoek aan Scooter & Lifestyle de Voogd in Vlissingen.

Kwaliteit en stijl met de Vespa GTS

Met zijn grote 12″ wielen en sterke 220mm remschijven kan hij zonder problemen het drukke stadsverkeer aan maar ook op de grote weg staat hij zijn mannetje. Door het brede race zadel zitten u en uw passagier comfortabel onderweg. De motor met elektronische injectie voldoet aan de Euro 3 normen en is krachtig maar zuinig met zijn brandstof. Wie graag aan de zeventiger jaren terug denkt maar toch moderne techniek en Vespa style wenst, zal onder de indruk zijn van de GTS.

Uitvoeringen en specificaties van de GTS

De GTS is het topmodel van het Vespa modellenprogramma en is leverbaar in een standaard en ABS-versie met een 125cc, 250cc of 300cc motor. Verder beschikt de Vespa GTS over de volgende specificaties:

Naast de standaard GTS, is er ook de GTS Super. Met deze scooter ervaart u nog meer luxe dan met de basis uitvoering. Zo beschikt de Vespa GTS Super over de volgende specificaties:

Komt u de Vespa GTS eens in het echt bekijken in de winkel van Scooter & Lifestyle de Voogd? Wij heten u van harte welkom. U kunt ons vinden aan de Bedrijfsweg in Vlissingen. Voor meer informatie over onze scooters, diensten of voor andere vragen kunt u ons ook altijd even bellen. Wij zijn te bereiken via het nummer 0118 – 47 06 66.

vespa_gts

Bekijk hier de documentatie van de Vespa GTS:

Prijslijst Vespa Motorscooters.Komt u de Vespa GTS eens in het echt bekijken in de winkel van Scooter & Lifestyle de Voogd? Wij heten u van harte welkom. U kunt ons vinden aan de Bedrijfsweg in Vlissingen. Voor meer informatie over onze scooters, diensten of voor andere vragen kunt u ons ook altijd even bellen. Wij zijn te bereiken via het nummer 0118 – 47 06 66.

Bekijk hier de documentatie van de Vespa GTS:

Prijslijst Vespa Motorscooters.

 

Bekijk hier de documentatie van de Vespa GTS: