VESPA ACCESSOIRES EN KLEDING
DE SHOPPING COLLECTIE

Zoekt u vespa accessoires? Of accessoires voor uw Vespa sprint? In de winkel van Scooter & Lifestyle de Voogd kunt u niet alleen terecht voor een prachtige nieuwe Vespa scooter, maar ook voor allerlei leuke en handige Vespa accessoires. Vespa is dan ook veel meer dan een scootermerk: het is een echte lifestyle met een uniek karakter. In onze winkel vind je accessoires om jouw Vespa te personaliseren zodat deze compleet origineel wordt. Laat jouw karakter er in terugkomen.

VESPA ACCESSOIRES: ALTIJD VERRASSEND
Het merk Vespa is op en top Italiaans. Datzelfde geldt voor de accessoires en gadgets van het merk die u vindt in onze winkel. Kom gerust eens langs in onze showroom in Vlissingen en waan uzelf in klassieke Italiaanse sferen. Als u de Italiaanse cultuur wel kan waarderen vindt u in onze winkel gegarandeerd een leuk accessoire voor uzelf of voor uw Vespa!

VESPA SPRINT ACCESSOIRES ZIJN OOK LEUK ALS CADEAU
Bent u helemaal gek van het merk Vespa? Of kent u iemand die dol is op Vespa? Dan moet u echt het aanbod van Scooter & Lifestyle de voogd eens bekijken. Bij ons vindt u Vespa tassen, mokken, sleutelhangers en nog veel meer voor een leuke prijs. Haal meer uit uw scooter met de Vespa lifestyle. Of geef een leuk lifestyle cadeau aan een Vespa liefhebber! Wilt u ons eerst nog wat vragen voordat u langskomt? Neem dan even contact op en bel naar 0118 – 47 06 66. Wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Via deze link is de brochure te downloaden.

Bekijken