14Vespa946

Vespa 946

De Vespa 946 is vormgegeven als een kostbaar werk van Renaissance kunst, maar dan modern. De scooter is namelijk geproduceerd met de toonaangevende technologieën van de 21ste eeuw. Dit zorgt ervoor dat de Vespa 946 op eenzame hoogte staat. Uw dealer voor de Vespa 946, dat is natuurlijk Scooter & Lifestyle de Voogd.

Innovatieve technologie van de Vespa 946

Lager brandstofverbruik en verminderde emissies, volledig digitale instrumenten, een state-of-the-art kloppend technologisch hart, perfect uitgerust voor langere afstanden en het metropolitaans milieu. Dit alles wordt gecombineerd met exclusieve materialen in een bouwproces van het hoogste kaliber, voor een project dat simpelweg uniek is, zonder gelijke in de geschiedenis van het vervoer.

De typische esthetiek van Vespa

Echte luxe is het elke dag realiseren van een ambitieuzere en meer fascinerende droom. Vandaag bevestigt de Vespa 946 opnieuw de legende. Het verbetert de klassieke waarden van traditie: de vorm van de stuurstang, de verhoudingen van de kuip, dalende curven van het zadel zijn alle afkomstig uit de vroegste Vespa tekeningen. Elk detail weerspiegelt een keuze en een verwijzing naar de Italiaanse productiestijl. De aanpak van een ambachtsman in een futuristische dimensie. De Vespa 946 is, in de hoofden van miljoenen reizigers en volgelingen de belichaming van, vrijheid van beweging, meningsuiting en stijl. Een vooruitziende blik op duurzame mobiliteit basis van zowel functie maar bovenal esthetiek.

Een stap richting de toekomst met de Vespa 946

De Vespa 946 is voorzien van ABS remmen en ASR traction control. De 4-takt 125 cc 1cylinder motor is een reactie op de steeds strenger wordende emissie-eisen en staat garant voor de beste prestaties in zijn categorie. Nieuwe technieken verminderen de verbruiksemissies sterk en daarmee creëert Vespa een nieuwe benchmark in de huidige markt en neemt zij een voorschot op toekomstige regelgeving.

Bezoek onze winkel in Vlissingen

Moeiteloos door het verkeer van de drukke stad, op uw gemak cruisen langs het strand of een toertocht maken langs de mooiste gebieden. Wat u ook doet, waar u ook heen gaat: met de Vespa 946 doet u het in stijl. Bent u benieuwd naar deze bijzondere scooter? Kom dan eens langs in de winkel van Scooter & Lifestyle de Voogd om de Vespa 946 – en al onze andere klassieke scooters – in het echt te komen bekijken. U vindt ons in Vlissingen. De koffie staat alvast klaar voor u! Heeft u nog brandende vragen die u ons graag zou willen stellen? U kunt ons altijd even bellen via 0118 – 47 06 66.

Bekijk alvast eens de brochure en prijslijst van de Vespa 946: