Piaggio one elektrische scooter

2.899,00 incl. BTW

Piaggio one elektrische scooter met toekomst perspectief! Een echte scooter. Eindelijk elektrisch!

Categorieën: ,

Piaggio one elektrische scooter met toekomst perspectief! Een echte scooter. Eindelijk elektrisch!

De Piaggio one elektrische scooter is ontworpen in Italië en bedoeld voor een jong publiek. Kenmerkend zijn de combinatie van kleur, verbeelding, stijl, veiligheid en technologie. De mix is volgens de Italianen nieuw voor een elektrische scooter. De One is een wereldwijd project voor Piaggio.

Van sleutelloos startsysteem tot regelbare motor
De Piaggio One heeft onder andere een digitaal instrumentenpaneel in kleur met een sensor om de achtergrond en helderheid aan de omgevingsomstandigheden aan te passen. Verdere kenmerken: volledige ledverlichting, een sleutelloos startsysteem en twee regelstrategieën voor de motor.
De elektrische Piaggio is ontworpen volgens de kenmerkende Piaggio-stijl en is hoogwaardig afgewerkt. De One is vooral gemaakt om de dagelijkse ritten in de stad te verbeteren en te vereenvoudigen.

Comfortabel in het stadsverkeer

Op de weg is de nieuwe Piaggio e-scooter een lichtgewicht voertuig dat heel makkelijk stuurt, met een comfortabele zitpositie, een lage zit, een vlakke, ruime voetplaat en praktische en robuuste uittrekbare voetsteunen voor de passagier. De One is volgens Piaggio de enige e-scooter in zijn klasse met een ruim opbergvak onder het zadel.
De Piaggio ONE zal leverbaar worden in verschillende versies met verschillende vermogens (snor- en bromfiets) en verschillende uitrustingsniveaus. Alle worden ze aangedreven door een elektromotor met lithium-ionaccu’s die gemakkelijk kunnen worden verwijderd om thuis of op kantoor op te laden.