Scooterzaak Goes

  • Goede en verregaande service
  • Kwaliteit
  • Persoonlijke benadering

Scooter & Lifestyle de Voogd is een scooterzaak in de omgeving van Goes. Wilt u een retro scooter kopen bij een echte expert in de buurt van Goes? Neem dan eens een kijkje in onze showroom in Vlissingen! Als liefhebber van retro Italiaanse scooters zult u er gegarandeerd uw hart ophalen!

Scooterzaak in Goes met een passie voor de retro scooter

Als u een scooter wilt gaan kopen in de omgeving van Goes moet u echt eens bij Scooter & Lifestyle de Voogd zijn geweest. Wij hebben een echte passie voor retro scooters. En dat ziet u zeker terug in onze showroom. Hier combineren we scooters met lifestyle. Wij zien scooter rijden dan ook als meer dan een manier om van A naar B te komen: het is een manier van leven! Kom eens langs in onze scooterzaak in Goes voor het kopen van uw retro scooter en ervaar zelf de unieke lifestyle!

Uitgebreide dienstverlening

Service, kwaliteit en persoonlijke benadering: die waarden staan voorop bij Scooter & Lifestyle de Voogd. Wij zijn u dan ook graag van dienst. In de eerste plaats met het adviseren bij het kopen van een retro scooter in regio Goes. Echter gaat onze dienstverlening nog veel verder. Is er een bepaald model scooter dat u graag zou hebben maar kunt u het in geen enkele scooterzaak in de buurt van Goes vinden? Wij helpen u graag met zoeken. Met onze ruime connecties kunnen wij vrijwel elk model scooter voor u vinden!

Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op

U bent van harte welkom om eens langs te komen in de showroom van Scooter & Lifestyle de Voogd in Vlissingen. Wij staan voor u klaar om u alles te vertellen over de verschillende modellen retro scooters én moderne scooters die wij verkopen. Dit onder het genot van een heerlijk kopje espresso. Heeft u een brandende vraag die u graag eerst even wil stellen? Dan kunt u natuurlijk altijd even bellen. U bereikt ons via het nummer 0118 - 47 06 66

Andere interessante pagina's
Scooter huren Zoutelande | Dagje uit Vlissingen | Scooter Serooskerke

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht