Scooter Serooskerke

  • Goede en verregaande service
  • Kwaliteit
  • Persoonlijke benadering

Voor uw nieuwe scooter in de buurt van Serooskerke gaat u natuurlijk naar Scooter & Lifestyle de Voogd. U vindt onze winkel in Vlissingen. Bij ons vind je scooters met een echt karakter: traditionele Italiaanse scooters, maar dan in een nieuw en modern jasje gestoken. Zo zijn wij hét adres voor een Vespa, Piaggio of Aprillia scooter in de buurt van Serooskerke.

Al uw scooter zaken in de omgeving van Serooskerke

U kunt bij Scooter & Lifestyle de Voogd perfect terecht voor het kopen van een nieuwe scooter. Wij kunnen echter nog veel meer voor u betekenen dan dat. Zo helpen wij u ook graag met verkoop, onderhoud, schade, verzekering, lease en mobiliteitsgarantie. Zoekt u naar een specifieke scooter die u maar niet kunt vinden in de buurt van Serooskerke? Wij zetten graag ons extensieve netwerk voor u in om u te helpen aan de scooter die u graag wilt! Dat is de service, kwaliteit en persoonlijke benadering die u kunt verwachten van Scooter & Lifestyle de Voogd.

Kom langs voor een kopje koffie en een nieuwe scooter

Op zoek naar een nieuwe scooter? Of een tweedehands scooter? Kom eens langs in onze showroom. Wij hebben de koffie al klaarstaan voor u. Wij helpen u graag met het uitzoeken van uw nieuwe scooter. Wilt u eerst nog wat over ons of onze scooters weten? Dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen. Ons telefoonnummer is: 0118 - 47 06 66. Zien wij u binnenkort in onze showroom?
Andere interessante pagina's
Piaggio Liberty kopen | Piaggio Fly kopen | Bedrijfsuitje Zeeland

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht