Op zoek naar een hippe & trendy scooter in Zeeland?

Scooter & LifestyleWij bieden het grootste aanbod Vespa scooters in geheel Zeeland en Brabant.

Graag stellen wij onszelf en ons bedrijf aan u voor. Scooter & Lifestyle de Voogd is merkendealer in Vlissingen op het mooie Walcheren, in Zeeland. Reeds jarenlang zijn wij bekend als autodealer van de merken MitsubishiPiaggio Comercial Vehicles en Daihatsu. Vanaf 2011 zijn we ook scooter dealer in Zeeland voor Vespa, Piaggio en Aprilia scooters.

Bij ons kunt u terecht voor al uw scooter zaken!

Onze showroom is dan ook zeker een bezoek waard. Ook zijn wij Vespa shopping dealer en kunt u bij ons terecht voor de Vespa kleding lijn, mooie accessoires, allerlei leuke gadgets en uiteraard de Italiaanse sfeer. Aankoop, verkoop, onderhoud, schade, verzekering, lease, mobiliteitsgarantie, een zoekopdracht naar een specifieke scooter van een van onze merken of van een ander merk, wij helpen u er graag mee.

Service, kwaliteit en een persoonlijke benadering zijn voor ons erg belangrijk! Kortom we zien u graag in ons bedrijf. Een verse kop espresso staat altijd klaar; dus wees welkom!

Naast de verkoop van Vespa, Piaggio en Aprilia scooters kunt u bij ons ook terecht voor Piaggio bedrijfswagens, Vespa accessoires, het huren van scooters en het huren van een Piaggio Calessino.