De Vespa Primavera

Vespa Primavera

Met de Vespa Primavera is een legende in de historie van Vespa terug van weggeweest. Na 45 jaar laat Vespa de legendarische naam Primavera herleven met de introductie van een compleet nieuwe exemplaar. Hiermee is de Vespa Primavera de opvolger van de Vespa LX, welke in de afgelopen jaren zijn succes heeft bewezen.

Het historische karakter van de Vespa Primavera

De eerste Vespa Primavera zag het levenslicht in 1968, het jaar waarin een nieuwe bewustwording zich meester maakte van de toenmalige generatie jongeren, resulterend in een grote schreeuw naar vrijheid. De Vespa Primavera zorgde 45 jaar geleden in die setting voor een frisse wind in een wereld die smachtte naar verandering, met vlotte, innovatieve lijnen, pittige prestaties, eenvoud en maximaal rijplezier. Hij was compact, wendbaar en snel en ontpopte zich dankzij die eigenschappen tot één van de langstlopende en meest geliefde modellen uit de rijke historie van Vespa. De Primavera groeide uit tot een waar ‘status symbool’, dat hem zowel bij jonge meiden als jongens tot een populaire keuze maakte.

Terug van weggeweest

Nu, 45 jaar later, is de nieuwe Vespa Primavera terug van weggeweest, ondergedompeld in die kenmerken die zijn voorganger tot een legende hebben gemaakt. De nieuwe Primavera is jeugdig, innovatief, technologisch hoogstaand, wendbaar en dynamisch, het milieu niet uit het oog verliezend. Hoewel hij qua styling helemaal van deze tijd is, heeft hij dat frisse en jeugdige karakter behouden; de eigenschappen die zijn voorganger hebben gemaakt tot een ‘cultmodel’ binnen de Vespa-familie.

Nieuw design van de Vespa Primavera

De nieuwe Primavera heeft een radicaal nieuw design, een nieuw stalen koetswerken nieuwe maatvoeringen. Hij is nog steeds zeer wendbaar, maar tegelijkertijd stabieler en comfortabeler geworden. Zowel uiterlijk als onderhuids ontleent de Primavera een aantal styling- en technische elementen van de Vespa 946, de meest prestigieuze en technologisch geavanceerde Vespa ooit geproduceerd.

Vespa Primavera

 

Complete Vespa Primavera accessoirelijn

Met de komst van de nieuwe Primavera lanceert Vespa tegelijkertijd ook een uitgebreide lijn met stijlvolle accessoires, waarmee Primavera-kopers hun Vespa geheel naar wens kunnen personaliseren en het rijcomfort naar een nog hoger niveau kunnen brengen. De beschikbare topkoffer voor de Primavera bijvoorbeeld is volledig in de kleur van de scooter uitgevoerd en is getooid met het beroemde, verchroomde Vespa-embleem in reliëf. De topkoffer, waarin onder andere een volwaardige helm opgeborgen kan worden, kan ook worden geleverd in combinatie met een ruggesteun voor de duopassagier. Bovendien is de verchroomde montagesteun voor de topkoffer ook als bagagerek te gebruiken.

Wat windbescherming betreft is de Primavera zowel te voorzien van een volwaardig windscherm, waarop eveneens het Vespa-logo prijkt, of van een kleinere transparante of gekleurde kuip die de elegante lijnen van de Primavera nog meer tot hun recht laat komen. De beschikbare verchroomde bagagedragers voor en achter zijn klassieke accessoires die elk Vespa-model sieren.
Het eenvoudig te bevestigen beenkleed biedt optimale bescherming tegen alle weersinvloeden en is niet alleen praktisch en warm, maar ook stijlvol. Een hoes, een zadelcover en antidiefstal protectie zijn eveneens opgenomen op de accessoirelijst. Verder biedt Vespa Primavera-kopers keuze uit een uitgebreide selectie elegante jethelmen.

Kom langs in onze winkel in Vlissingen

Ziet u uzelf al door de stad rijden op uw nieuwe Vespa Primavera? Kom deze legendarische scooter dan eens in het echt bekijken bij Scooters & Lifestyle de Voogd. Onze winkel is te vinden in Vlissingen. U bent altijd van harte welkom bij ons. De koffie staat voor u klaar. Wilt u voordat u een bezoekje brengt aan onze winkel eerst nog wat vragen? Dat kan natuurlijk! U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0118 – 47 06 66.

Bekijkt u ook eens de brochures en prijzen van de Vespa Primavera: