PIAGGIO STAAT VOOR KWALITEIT
EN EEN STIJLVOLLE UITSTRALING

Scooter & Lifestyle de Voogd is sinds januari 2010 dealer van Piaggio Commercial Vehicles voor de provincie Zeeland maar ook een deel van Brabant en een stukje Belgie word door Scooter & Lifestyle verzorgt!

Het Italiaanse merk Piaggio staat voor oerdegelijke kwaliteit met een stijlvolle uitstraling. Op deze pagina vindt u de modellen die Scooter & Lifestyle de Voogd in haar assortiment heeft. We hebben zowel de Piaggio scooter 50cc, waarmee u maximaal 45 kilometer per uur kunt rijden, als de Piaggio snorscooter, waarmee u maximaal 25 kilometer per uur kunt bereiken. Bij deze laatste is een helm niet verplicht.

Daarnaast leveren wij ook de scootermodellen van Piaggio tot 250 cc. Hieronder alle modellen en infomatie.

piaggio liberty

Piaggio Liberty S

Piaggio one elektrische scooter

Piaggio one elektrische scooter

Piaggio one elektrische scooter met toekomst perspectief! Een echte scooter. Eindelijk elektrisch!
Piaggio one Plus

Piaggio one Plus (brom 45 km)

Piaggio 1 elektrische scooter met toekomst perspectief! Een echte scooter. Eindelijk elektrisch! De Piaggio One Plus heeft een grotere accu en daarmee een groter bereik van maar liefst 100 kilometer. Verkrijgbaar in 45 kilometer per uur uitvoering in diverse kleuren.
Piaggio Zip S

Piaggio Zip S

KLEINE AFMETINGEN, MAXIMALE CAPACITEIT Met de Zip kunt u overal uit de voeten, van het drukke stadsverkeer tot afgelegen paden.