Piaggio staat voor kwaliteit en een stijlvolle uitstraling

Het Italiaanse merk Piaggio staat voor oerdegelijke kwaliteit met een stijlvolle uitstraling. Op deze pagina vindt u de modellen die Scooter & Lifestyle de Voogd in haar assortiment heeft. We hebben zowel de Piaggio scooter 50cc, waarmee u maximaal 45 kilometer per uur kunt rijden, als de Piaggio snorscooter, waarmee u maximaal 25 kilometer per uur kunt bereiken. Bij deze laatste is een helm niet verplicht.

Daarnaast leveren wij ook de scootermodellen van Piaggio tot 250 cc. Hieronder op deze site vind u alle modellen en infomatie.

piaggio scooters


 

Piaggio Zip

Een moderne en compacte scooter.

Piaggio zipDe Zip is voorzien van de extra zuinige 4-takt Hi-PER4 motor die voldoet aan de meest strenge milieueisen. De Zip 4-takt is hiermee een ideale scooter voor dagelijks gebruik. Of dat nu voor woonwerk of woon-studie, recreatief of functioneel gebruik is, de ZIP kan het en doet het. De 4-takt Zip is met zijn 83 kg licht en wendbaar. Door zijn formaat en gewicht is de Zip een ideale scooter om mee te nemen op vakantie met de camper of in de caravan. De Zip biedt optimaal comfort door een in 3-standen hoogte verstelbare buddyseat. In de laagste zit heeft de Zip een makkelijke opstap. Dit model is voorzien van een 4-takt motor. De voordelen van een 4-takt motor zijn enorm. Zo is deze motor niet alleen milieuvriendelijk, maar ook erg zuinig in gebruik en zeer stil. De Zip 4-takt rijdt op gewone Euro 95 benzine. Mengsmeringolie is dus niet meer nodig.

Deze populaire Zip is verkrijgbaar zowel in een 25 km/u snoruitvoering als in een 45 km/u bromuitvoering.

 

Piaggio Zip scooter

Kleuren: Bianco Polare, Nero, Rosso Dragon


Piaggio Fly

De Piaggio Fly staat voor stijl, comfort en veiligheid op twee wielen in de meest klassieke Piaggio stijl.

De Piaggio Fly is herboren, mobiliteit voor iedereen. De nieuwe Piaggio Fly is de meest moderne erfgenaam van de grote Piaggio traditie als de eerste Europese scooter fabrikant en leider in het zoeken naar eenvoudige en elegante oplossingen in mobiliteit. Makkelijk hanteerbaar voor elk type rijder. De Fly 50cc is beschikbaar als snorfiets (scooterrijden zonder helm) en als brommer (met helm).
De Fly is een zeer goede oplossing voor éénvoudig en betrouwbaar stadsvervoer en voor woonwerk verkeer. De Fly is voorzien van 12” wielen en is verkrijgbaar met een milieuvriendelijke en geruisloze 4-takt motor die op Euro95 benzine rijdt. Mengsmeringolie is dus niet meer nodig. Een hoog comfort gehalte maakt de Fly perfect voor gebruik in de stad. Om het dagelijkse comfort op een nog hoger niveau te brengen is speciaal voor de FLY een windscherm en een passende 36 liter topkoffer verkrijgbaar. De Fly is verkrijgbaar in een 25 en 45 km/u bromuitvoering en in een 125cc motorscooter uitvoering.

fly Piaggio scooterKleuren: Bianco Perla, Blu Midnight, Nero Grafite

Technische gegevens:


 

Piaggio Liberty

Piaggio Scooters LibertyEsthetisch en functioneel tegelijkertijd. Daarmee is de Liberty de tweewieler bij uitstek om elegant en comfortabel door het stadsverkeer te “cruisen”. Sinds 1995 liepen er ruim 350.000 exemplaren van de montageband. De nieuwste versie oogt modern, is groter en is voorzien van de vertrouwde motoren. Het belangrijkste voordeel van de Piaggio Liberty is de uitstekende wegliging, zelfs op de meest slechte wegen (verzakte wegen, kasseien). Daarnaast biedt de Liberty mede door een uitgebreide keuze aan accessoires veel scooterplezier aan de gehele familie, elke dag weer. De Liberty met 4-takt motor is tevens buitengewoon zuinig en milieuvriendelijk.

De Liberty is de meest verkochte scooter in Italië!

 

 

Kleuren: Bianco Pastello, Blue Oceano, Nero Universo, Arancio Rame

Piaggio liberyTechnische gegevens:

 


 

Brochures en Prijzen

Brochure Piaggio Scooters 2015

Prijslijst Piaggio Scooters 50cc

Prijslijst Piaggio Motorscooters

Piaggio Magazine