Op een eigentijdse manier Zeeland ontdekken?

Piaggio Ape Calessino

 

Door een TukTuk te huren in Zeeland kunt u op een bijzondere manier de omgeving verkennen. Kent u ze nog? De TukTuk? Wij verhuren ze! Dit unieke voertuig geeft u de kans om met maximaal drie personen een plezierige en gezellige dag te beleven!

Een TukTuk huren om op een eigentijdse manier Zeeland te ontdekken?

Bent u toe aan een dagje uit en wilt u het landschap van Zeeland eens op een geheel andere wijze ontdekken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De TukTuk geeft u de kans om op een geheel eigentijdse manier verschillende delen van Zeeland te bezoeken. Bij Scooter & Lifestyle kunt u een Piaggio Ape Calessino huren!

Ape Calessino 200, waarschijnlijk een van de coolste dingen op drie wielen………

De eerste Piaggio Ape driewieler is gelanceerd in 1948. Ondertussen zijn er in de afgelopen 55 jaar meer dan tweemiljoen exemplaren van verkocht. Het 2013 model de Ape Calessino 200 is, volgens de Piaggio, “Een prachtige erfgenaam van een unieke traditie, ongeëvenaard door iemand anders op de hele wereld. Een herinterpretatie van het iconische design van de jaren 1960. Het gevoel van Italië; la Dolce Vita! Het afneembare dak en de drie zitplaatsen maken hem flexibel voor een veelzijdig gebruik. Zo kunt u van het vrije leven genieten en het landschap vanuit een ander perspectief beleven.

Natuurlijk kunt u ook op een geheel andere wijze Zeeland verkennen door onze Piaggio Ape Calessino, ook wel bekend als TukTuk, te huren. U kunt met dit unieke voertuig over Walcheren of door de Zak van Zuid Beveland toeren!

Plezier en gezelligheid gegarandeerd!

Een lekkere lunch onderweg of ergens een terrasje pakken of een vrijgezellen feestje, het kan allemaal. Vraag bij ons naar de voorwaarden voor het huren van deze prachtige authentieke Ape Calessino!

Piaggio Calessino Tuk Tuk

Prijzen – Huren Piaggio Ape Calessino (TukTuk)

Ochtend                                    €   67,50

Middag                                      €   87,50

Hele dag                                    € 125,00

Vraag naar de voorwaarden.

Openingstijden

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend.

Maandag tot en met vrijdag 8.00 tot 17.30 uur.

Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

cee3707502618750d9ab2b06343728e6