Scooter Reparatie/Onderhoud

 

Ook voor het onderhoud van uw scooter kunt u terecht bij Scooter&Lifestyle de Voogd. Goed onderhoud van uw scooter is ontzettend belangrijk en wij snappen dat het belangrijk is dat u mobiel bent. Wij zorgen ervoor dat het hart van uw scooter blijft kloppen. Daarom kan uw scooter bij ons binnen enkele dagen gerepareerd worden. Ook kunt u een vervangende scooter huren.

Maak een werkplaats afspraak via 0118 – 47 06 66 of verkoop@scooterandlifestyle.nl.

 

Scooter repareren | Kosten

Graag willen wij ervoor zorgen dat uw scooter in topconditie blijft. Wij bieden dan ook verschillende service beurten en checks. Onderstaand de kosten indicaties. Het gaat hier om richtprijzen. Dit heeft te maken met het feit dat elke scooter in een andere conditie verkeert. Mochten er extra kosten zijn dan wordt dit vooraf aan u bekend gemaakt.

Voorjaar/Zomercheck

Maak uw scooter gereed voor het lekkere weer. Zo kunt u gedurende het voorjaar en de zomer onbezorgd toeren. Wij verversen de olie, checken de bougie, checken de remmen, checken de verlichting, maken het luchtfilter schoon en controleren de bandenspanning.

Kosten: €25 (incl. BTW, excl. materialen)

Kleine Beurt

Hieronder vind u de werklijst welke wij zullen aflopen wanneer uw scooter bij ons komt voor een kleine beurt.

Kosten: €75 (incl. BTW, excl. materialen)

De kosten voor het vervangen van onderdelen en het uitvoeren van reparaties zijn exclusief de kosten van de kleine beurt. Indien hier spraken van is wordt er vooraf contact met u opgenomen om de kosten met u te bespreken.

Grote Beurt

Hieronder vind u de werklijst welke wij zullen aflopen wanneer uw scooter bij ons komt voor een grote beurt.

Kosten: €92 (incl. BTW, excl. materialen)

Het vervangen van onderdelen en het uitvoeren van reparaties zijn exclusief de kosten van de grote beurt.
Indien hier spraken van is wordt er vooraf contact met u opgenomen om de kosten met u te bespreken.

Mogelijke extra kosten

Hier volgt een lijst met extra kosten. Mocht één van de onderstaande procedures nodig zijn dan wordt er vooraf contact met u opgenomen. U kunt er dan altijd voor kiezen om de reparatie niet te laten uitvoeren.

 

Dit zijn richtprijzen, de uiteindelijke prijs kan verschillen met de bovengenoemde prijzen. Mocht dit het geval zijn dan wordt er vooraf contact met u opgenomen.