Toeren in Walcheren – 5 Hotspots voor een dagje scooteren.

Date: mei 4, 2018 » posted by Cherin » Comments: No Comments Tags: There is no tags

Het begint weer lekker weer te worden. En laat het nu net zo zijn dat Zeeland 1 van de provincies is met de meeste zonuren. Perfect om een dagje te scooteren dus?

Maar waar ga je dan naar toe? Hieronder een lijst met 5 must do’s in Walcheren.

  1. Boulevard Vlissingen.

Waan je op de boulevard in Miami. Vlissingen staat bekend om haar moderne boulevard waar je heerlijk over kan toeren. De zilte zeewind in je haren. Het is puur genieten. Tevens bied deze hotspot meerdere gezellige terassjes en je komt vanaf de boulevard super makkelijk op de duin weggetjes. Deze zijn ook zeker een bezoekje waard.

De boten komen super dichtbij langs gevaren, dus het uitzicht zal nooit vervelen. Neem ook een duik in de zee als je er dan toch bent. (zwemkleding inpakken dus)

 

2. Terrassen & Shoppen in Domburg

Domburg is een klein dorpje aan zee waar je heerlijk kunt winkelen in allerlei unieke boutiques. Ook kent Domburg veel zonovergoten terrassen waar je kunt genieten van een ijscoupe of een heerlijk koud drankje en een goede hap.

Domburg is dus echt een perfecte tussenstop.

 

3. Rondvaart in Middelburg

Combineer je dagje scooteren met een rondvaart door de grachten in Middelburg. Geniet van deze oude stad en leer welke rijke geschiedenis deze VOC stad kent  Middelburg was de tweede handelsstad in deze tijd en bezorgde Zeeland enorm veel rijkdom.

Verder is Middelburg een leuke winkelstad en kent deze ook heel veel zonnige terassjes om even bij te komen.

 

4. Lange jan – Middelburg.

Voor degenen zonder hoogtevrees is de Lange Jan ook zeker een aanrader.Het is even klimmen, om precies te zijn, 207 treden. Maar het uitzicht is het dubbel en dwars waard. De toren van de Lange Jan is 90,5 meter lang en behoort daarmee tot de top 10 hoogste torens van Nederland.

5. Mosselen eten in Yeserke

Als je dan tocg in Zeeland bent dan moet je ook echt de Zeeuwse mossel proeven. Ga op de scooter richting Yeserke en bezoek de mosselkwekerijen. Verser kun je ze niet krijgen!

Rechtstreeks van de kweekerij in de pan. Om je vingers bij af te likken.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

There are no comments yet, add one below.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *