In 2017 elektrische Vespa Scooter

Date: november 12, 2016 » posted by shinemark » Comments: No Comments Tags: , , , , , , ,

In 2017 elektrische Vespa scooter.

De wereld verandert en steeds meer mensen stappen over op elektrisch rijden, daarom komt Piaggio in 2017 met de nieuwe Vespa Elettrica. Dit nieuwe model is een futuristische versie van het typische Vespa Design. Dit is een technologische, maar ook culturele verandering. 


Meer als 4 miljard mensen wereldwijd wonen en werken in een ernstig vervuilde stedelijk omgeving. 80% van alle milieuvervuiling wordt veroorzaakt door de grote metropolen. Maar liefst 20% van de wereldbevolking woont in de 6 grootste steden op onze planeet. Hierdoor staat de vervoerssector voor een belangrijk vraagstuk. Hoe kunnen zij de CO2 uitstoot verminderen?

Ook Piaggio stelde zichzelf die vraag en zij besloten te investeren in de elektrische scooter van de toekomst. En welk merk kun je het best gebruiken voor een dergelijk grote verandering? Juist, Vespa! Vespa had al eerder het leven van velen veranderd, met haar vooruitstrevende blik en de wil om haar scooters constant te verbeteren. Met meer als 18 miljoen geproduceerde modellen, waarvan 1.5 miljoen in het afgelopen decennia. Dit succes laat zien dat Vespa een universeel teken is voor elegantie en techniek.

Opnieuw laat Piaggio met de Vespa Elettrica zien dat ze nadenken over nieuwe technieken en manieren waarmee de mens zich kan voortbewegen.

Voor het ontwikkelen van deze hybride scooter heeft Piaggio samengewerkt met de grootste spelers binnen de wereldwijde sector om zo innovatieve elektrische motoren te ontwikkelen. Deze plannen hebben geleid tot het concept ‘Vespa Elettrica’. De productie en verkoop staan gepland voor de tweede helft van 2017.

Al hoewel de Vespa Elettrica een innovatief model is, zal deze wel alle kenmerken van een echte Vespa hebben. De stijl, gebruiksvriendelijkheid en het rijgemak zullen blijven. Deze kenmerken maken het merk nou eenmaal tot een succes en mogen volgens Piaggio niet verloren gaan. Aan de traditionele succes formule worden technische innovatie en connectiviteit toegevoegd. De Vespa Elettrica is een mix van plezier, technologie en omgevingsvriendelijkheid die alleen Vespa kan creëren. Dit doen zij immers als 70 jaar lang met succes!

bron: Piaggio

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

There are no comments yet, add one below.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *