Toeren in Walcheren – 5 Hotspots voor een dagje scooteren.

Date: mei 4, 2018 » posted by Cherin » Comments: No Comments Tags: There is no tags

Het begint weer lekker weer te worden. En laat het nu net zo zijn dat Zeeland 1 van de provincies is met de meeste zonuren. Perfect om een dagje te scooteren dus?

Maar waar ga je dan naar toe? Hieronder een lijst met 5 must do’s in Walcheren.

  1. Boulevard Vlissingen.

Waan je op de boulevard in Miami. Vlissingen staat bekend om haar moderne boulevard waar je heerlijk over kan toeren. De zilte zeewind in je haren. Het is puur genieten. Tevens bied deze hotspot meerdere gezellige terassjes en je komt vanaf de boulevard super makkelijk op de duin weggetjes. Deze zijn ook zeker een bezoekje waard.

De boten komen super dichtbij langs gevaren, dus het uitzicht zal nooit vervelen. Neem ook een duik in de zee als je er dan toch bent. (zwemkleding inpakken dus)

 

2. Terrassen & Shoppen in Domburg

Domburg is een klein dorpje aan zee waar je heerlijk kunt winkelen in allerlei unieke boutiques. Ook kent Domburg veel zonovergoten terrassen waar je kunt genieten van een ijscoupe of een heerlijk koud drankje en een goede hap.

Domburg is dus echt een perfecte tussenstop.

 

3. Rondvaart in Middelburg

Combineer je dagje scooteren met een rondvaart door de grachten in Middelburg. Geniet van deze oude stad en leer welke rijke geschiedenis deze VOC stad kent  Middelburg was de tweede handelsstad in deze tijd en bezorgde Zeeland enorm veel rijkdom.

Verder is Middelburg een leuke winkelstad en kent deze ook heel veel zonnige terassjes om even bij te komen.

 

4. Lange jan – Middelburg.

Voor degenen zonder hoogtevrees is de Lange Jan ook zeker een aanrader.Het is even klimmen, om precies te zijn, 207 treden. Maar het uitzicht is het dubbel en dwars waard. De toren van de Lange Jan is 90,5 meter lang en behoort daarmee tot de top 10 hoogste torens van Nederland.

5. Mosselen eten in Yeserke

Als je dan tocg in Zeeland bent dan moet je ook echt de Zeeuwse mossel proeven. Ga op de scooter richting Yeserke en bezoek de mosselkwekerijen. Verser kun je ze niet krijgen!

Rechtstreeks van de kweekerij in de pan. Om je vingers bij af te likken.

 

 

Piaggio lanceert nieuwe Ape Classic 400 en Ape Calessino 200

Date: juli 22, 2017 » posted by Jan Willem de Voogd » Comments: No Comments Tags: There is no tags

 

  • Van SiSi Rider tot boulevard cruiser
  • Vernieuwd design, Euro 4-technologie
  • Al bijna zeventig jaar een sympathieke verschijning en veelzijdige metgezel

Breda, 6 juli 2017 – De Piaggio Ape is al bijna zeventig jaar een begrip, binnen en buiten Italië. De compacte, handige bedrijfswagen van Piaggio is als SiSi Rider wereldberoemd, en ook de Ape Calessino heeft als charmante boulevard cruiser het hart van menigeen verovert. Op basis van de bekende, sterke eigenschappen van de Ape Series introduceert Piaggio nu de nieuwe Classic Pick-Up en Calessino 200. Herkenbaar als altijd, met de technologie van nu.

De oorspronkelijke Ape dateert uit 1948 en sindsdien heeft de kleine, compacte bedrijfswagen zich ontpopt als een een unieke, sympathieke en veelzijdige bedrijfswagen die door zijn afmetingen en wendbaarheid met name in de stad uitkomst biedt. De driewielige bedrijfswagen werd de afgelopen decennia – in 1982, 2008 en 2014 – verder aangescherpt en gemoderniseerd. Uiteraard met behoudt van zijn kenmerkende looks en karakter, en de veelzijdigheid aan toepassingen, met onder andere een pick-up, gesloten en Cross Country variant. De nieuwe Ape Classic 400 die Piaggio nu introduceert, schrijft een nieuw hoofdstuk in dat zeven decennia lange succesverhaal.

Retro looks
Uiterlijk is de nieuwe Ape Classic herkenbaar aan het gerestylde front met retro looks en onder meer het nieuwe Portalogo en nieuw ontworpen spatbord. Ook het interieur wijkt af van dat van de overige Ape-uitvoeringen en is voorzien van een compleet nieuw dashboard. Bovendien rust de complete carrosserie – leverbaar in de kleuren Artic White en Charming Blue – op een nieuwe lichtgewicht structuur. Voor de aandrijving zorgt een moderne Euro 4 eencilinderkrachtbron met elektronische brandstofinjectie.

De nieuwe Ape Classic 400 Pick-Up is nu te bestellen bij de geautoriseerde Piaggio Commercial Vehicles-dealers, vanaf € 9.918,04*.

Lifestyle-Ape voor vier inzittenden
Tegelijk met de Classic Pick-Up introduceert Piaggio ook de Ape Calessino 200, voorzien van diezelfde nieuwe Euro 4-technologie. Deze vierpersoons lifestyleversie van de Ape behoeft nauwelijks nog een introductie en is vooral in badplaatsen een graag geziene gast.

Uiterlijk heeft de Ape Calessino 200 een verregaande update gekregen. Nieuw zijn bijvoorbeeld het gewijzigde merklogo in het front, een nieuw voorspatbord, gerestylde voorportieren, het reservewiel met cover achterop, een achterlichtunit in dezelfde kleur als de voorste lichtclusters, Ape-aanduiding op de wielcovers en verbrede spartbordranden. Qua kleur biedt de nieuwe Calessino 200 keuze uit Western Red, Artic White en Charming Blue.

Vanbinnen is de 2017-Calessino 200 onder andere te herkennen aan de nieuwe zittingen met bruine biezen en het compleet nieuwe dashboard, uitgevoerd in de kleur van de stoelen.

Net als de Ape Classic Pick-Up is de Ape Calessino 200 uitsluitend leverbaar via Piaggio Commercial Vehicles. De vanafprijs: € 7.983,51*.

*) Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en legeskosten.

De slimme butlerrobot van Piaggio

Date: maart 2, 2017 » posted by Jan Willem de Voogd » Comments: No Comments Tags: There is no tags

Vespa maker Piaggo maakt een slimme butlerrobot.

De robot heeft een luik waar je spullen in kan stoppen, die de robot dan zelfstandig bezorgd. Robot Gita is ontwikkeld door het onderzoekslab Fast Forward. De ronde robot heeft tussen zijn twee banden een afsluitbaar luik waar 20 kilo bagage in past

De robot kan zelf navigeren, de eigenaar moet dan wel eerst een 360 video opnemen. Tevens volgt de robot de eigenaar, wanneer deze een speciale riem draagt. De riem zit vol met sensoren. De slimme robot kan 35 km/h halen. Zo kan de robot skaters of fietsers bijhouden.

Het apparaat is een initiatief om er voor te zorgen dat mensen de auto wat vaker laten staan. Gita functioneert dan als het ware als een achterbak.

Bron: nu.nl

Nieuwe Vespa kleuren

Date: februari 11, 2017 » posted by Jan Willem de Voogd » Comments: No Comments Tags: There is no tags

De Vespa staat bekend om de hippe kleuren waarin de scooters leverbaar zijn. In 2017 komen daar nieuwe kleuren bij. 

In 2016 was de Primavera leverbaar in de kleur Midnight Blue, deze kleur komt nu te vervallen. Er komen voor deze kleur twee nieuwe tinten bij, Corallo (koraalrood) en Azzuro (blauw). De Primavera touring is nu ook leverbaar in Rosso Metallic (rood) en Marrone Metallic (chocoladebruin)

Ook de sprint levert kleuren in om nieuwe kleuren te verwelkomen. Azzuro (blauw) en Gallio (geel) maken plaats voor Arancio (oranje), Verde Metallic (groen) en Blu Gaiola (donkerblauw). De Sprint S was er eerst alleen in het mat grijs. Deze is nu leverbaar in metallic geel en metallic grijs.

Bron: www.fastfuriousscooters.nl en Vespa Official Youtube

Vespa RED

Date: december 3, 2016 » posted by shinemark » Comments: No Comments Tags: There is no tags

Een samenwerking tussen Piaggio en (RED) heeft geleid tot de creatie van (Vespa 946) RED. Een rode Vespa scooter die vecht tegen HIV/AIDS. 

Voor elke gekochte Vespa gaat $150 naar het internationale fonds van (RED) om zo de strijd aan te gaan met AIDS. Sinds het ontstaan van (RED) hebben zij al 360 miljoen dollar opgehaald en meer dan 70 miljoen mensen geholpen. 100% van het opgebrachte geld wordt gestoken in HIV/AIDS educatie programma’s in Afrika.

Helaas is deze gave scooter niet verkrijgbaar in Nederland.

In 2017 elektrische Vespa Scooter

Date: november 12, 2016 » posted by shinemark » Comments: No Comments Tags: , , , , , , ,

In 2017 elektrische Vespa scooter.

De wereld verandert en steeds meer mensen stappen over op elektrisch rijden, daarom komt Piaggio in 2017 met de nieuwe Vespa Elettrica. Dit nieuwe model is een futuristische versie van het typische Vespa Design. Dit is een technologische, maar ook culturele verandering. 


Meer als 4 miljard mensen wereldwijd wonen en werken in een ernstig vervuilde stedelijk omgeving. 80% van alle milieuvervuiling wordt veroorzaakt door de grote metropolen. Maar liefst 20% van de wereldbevolking woont in de 6 grootste steden op onze planeet. Hierdoor staat de vervoerssector voor een belangrijk vraagstuk. Hoe kunnen zij de CO2 uitstoot verminderen?

Ook Piaggio stelde zichzelf die vraag en zij besloten te investeren in de elektrische scooter van de toekomst. En welk merk kun je het best gebruiken voor een dergelijk grote verandering? Juist, Vespa! Vespa had al eerder het leven van velen veranderd, met haar vooruitstrevende blik en de wil om haar scooters constant te verbeteren. Met meer als 18 miljoen geproduceerde modellen, waarvan 1.5 miljoen in het afgelopen decennia. Dit succes laat zien dat Vespa een universeel teken is voor elegantie en techniek.

Opnieuw laat Piaggio met de Vespa Elettrica zien dat ze nadenken over nieuwe technieken en manieren waarmee de mens zich kan voortbewegen.

Voor het ontwikkelen van deze hybride scooter heeft Piaggio samengewerkt met de grootste spelers binnen de wereldwijde sector om zo innovatieve elektrische motoren te ontwikkelen. Deze plannen hebben geleid tot het concept ‘Vespa Elettrica’. De productie en verkoop staan gepland voor de tweede helft van 2017.

Al hoewel de Vespa Elettrica een innovatief model is, zal deze wel alle kenmerken van een echte Vespa hebben. De stijl, gebruiksvriendelijkheid en het rijgemak zullen blijven. Deze kenmerken maken het merk nou eenmaal tot een succes en mogen volgens Piaggio niet verloren gaan. Aan de traditionele succes formule worden technische innovatie en connectiviteit toegevoegd. De Vespa Elettrica is een mix van plezier, technologie en omgevingsvriendelijkheid die alleen Vespa kan creëren. Dit doen zij immers als 70 jaar lang met succes!

bron: Piaggio

Geveltjesfair

Date: november 14, 2013 » posted by shinemark » Comments: No Comments Tags: There is no tags

Op zoek naar een leuk cadeau of inspiratie…dan mag je dit zeker niet missen!

GRATIS ENTREE en GRATIS PARKEREN
25 diverse kramen…vol met leuke,verrassende aanbiedingen…proeven ruiken en beleven!

Wij zijn er ook met Scooter & Lifestyle, dus kom langs!

Vespa Primavera

Date: november 8, 2013 » posted by shinemark » Comments: No Comments Tags: There is no tags

Na 45 jaar laat Vespa de legendarische naam Primavera weer terugkeren met de introductie van een compleet nieuwe exemplaar, als opvolger van de uiterst succesvolle Vespa LX. De Primavera wordt leverbaar als 50cc en 125cc uitvoering.

Cîroc Night bij Jersey Goes

Date: oktober 30, 2013 » posted by shinemark » Comments: No Comments Tags: There is no tags

Wij zijn er ook met onze scooters! Kijk voor meer informatie over dit event op Facebook!

https://www.facebook.com/events/1424085794473763/?fref=ts

APRILIA voor tweede jaar op rij superbike wereldkampioen

Date: oktober 23, 2013 » posted by shinemark » Comments: No Comments Tags: There is no tags

Dankzij twee overwinningen van Eugene Laverty op het circuit van Jerez is Aprilia dit weekend voor het tweede jaar op rij tot Superbike Wereldkampioen bij de merken gekroond. Voor Aprilia is het de vijfde Superbike WK-titel in de afgelopen vier jaar.

1.ApriliaRacing_Laverty_win 4.ApriliaRacing_Guintoli

Volgende pagina »