Dagje retro scooter huren in regio Middelburg

Een dagje een scooter of Vespa huren is een verrassende activiteit in de natuur. Voel de wind door uw haren gaan wanneer u over landweggetjes, door het bos en langs het water rijdt. Scooter & Lifestyle de Voogd is altijd op zoek naar verrassende combinaties, of het nu gaat om een heerlijke lunch, een bezoek aan een museum, powerkiten, boerengolf of uzelf heerlijk laten verwennen met een beauty kuur, met een scooter is alles mogelijk.

Beleef een unieke ervaring met retro scooter verhuur in Middelburg

Rijden door het prachtige Zeeuwse landschap, genieten van de frisse zeewind door uw haren en toeren door alle pittoreske dorpjes; Het kan! Bij Scooter & Lifestyle de Voogd kunt u nu een dagje een scooter huren met de beste kwaliteit. Voor maar € 49,50 heeft u een hele dag scooter plezier. Natuurlijk is het ook mogelijk voor een dagdeel of een langere periode te huren. Lees snel verder en ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden voor scooterverhuur, bijvoorbeeld in de regio van Domburg.

“De mooiste plekjes van Zeeland verkennen doet u op onze Vespa huur-scooters!”

Rondje Walcheren op een Vespa

Een Rondje Walcheren op onze Vespa’s inclusief lunch! Klinkt als het perfecte bedrijfsuitje, toch? Een dagje een retro scooter huren en rijden langs duinen, dorpen en de zee! Via een leuke route rijdt u richting Veere. In Veere kunt u de lunch gebruiken bij de Werf. Heerlijk zittend aan de haven kunt u kiezen uit 5 broodjes, 3 soepen en 2 salades, inclusief 2 drankjes. U krijgt een routekaart van ons mee met tips voor bezienswaardigheden en leuke plekjes onderweg. Op de terugweg rijdt u bijvoorbeeld langs Middelburg met zijn prachtige historische stadscentrum en veel bezienswaardigheden of langs Domburg om uiteindelijk weer terug bij onze scooterverhuur te eindigen. U betaalt voor deze leuke tocht slechts € 68,50 alles inclusief!

Rondje Zeeland

Een rondje Zeeland op een van onze Vespa’s inclusief lunch. Als dat geen geweldig uitje met collega’s is! In één dag twee Zeeuwse eilanden bezoeken? Geen probleem door een dagje een scooter te huren. Vanaf Vlissingen slingert u richting Zuid-Beveland, na een rondje door de Zak van Zuid-Beveland, bekend om zijn dijkjes, fruitbomen, kraampjes aan de weg, mooie dorpen en weeltjes, gaat u richting ’t Hof Olmenstein. Een oude boerderij waar u afhankelijk van het weer op een plekje in de tuin of de boomgaard kunt genieten van een door de gastvrouw bereide lunch. De lunch wordt gemaakt met zoveel mogelijk verse regionale producten. Hierna gaat u verder langs Goes en het Veerse Meer om uiteindelijk weer terug te komen in Vlissingen. U betaalt voor deze tocht slechts € 68,50 alles inclusief!

 

Uw bedrijfsuitje op Vespa scooters?

Nu de zon schijnt en de vakanties naderen worden vele bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes gepland! Het is steeds moeilijker om iets origineels te bedenken om het iedereen naar de zin te maken. Om de vakantiestemming erin te brengen en een nog hechter team te creëren denken wij dat wij een origineel uitje voor u kunnen regelen, door een scooter voor een dagje te huren! Zeg nu zelf, klinkt het niet heerlijk om heel Zeeland door te rijden: langs het strand van Domburg, het gezellige Middelburg of het pittoreske Oost-Souburg?

Al eens gedacht aan een Vespa toertje door Zeeland?

Wat dacht u van een middag, avond of dagje scooter te huren en te rijden op een Italiaanse Vespa in Zeeland? Alleen al het scooter rijden zorgt ervoor dat velen een glimlach krijgen van oor tot oor. Wij hebben hele leuke arrangementen, om een paar voorbeelden te noemen. Een rit door Walcheren met lunch in Veere, wat verder richting Zuid-Beveland met Zeeuwse lunch op een boerderij eventueel gecombineerd met boerengolf. Ook zijn combinaties met powerkiten, high tea, high bier, barbecue etc. mogelijk. Graag denken wij met u mee om er een voor u en uw vrienden, familie en / of collega’s een onvergetelijke dag van te maken.

Vragen over één van onze arrangementen? Neem dan contact met ons op.

vespa2

Rondje Walcheren

Een Rondje Walcheren op onze Vespa’s inclusief Lunch! Klinkt als het perfecte bedrijfsuitje, toch? Een dag Vespa rijden langs duinen, dorpen en de zee! Via een leuke route rijdt u richting Veere. In Veere kunt u de lunch gebruiken bij de Werf. Heerlijk zittend aan de haven kunt u kiezen uit 5 broodjes, 3 soepen en 2 salades, inclusief 2 drankjes. U krijgt een routekaart van ons mee met tips voor bezienswaardigheden en leuke plekjes onderweg. Op de terugweg rijdt u bijvoorbeeld langs Middelburg met zijn prachtige historische stadscentrum en veel bezienswaardigheden of langs Domburg om uiteindelijk weer terug bij onze scooterverhuur te eindigen. U betaald voor deze leuke tocht slechts € 68,50 alles inclusief!

Rondje zeeland

Een rondje Zeeland op een van onze Vespa’s inclusief lunch. Als dat geen geweldig uitje met collega’s is! In één dag twee Zeeuwse eilanden bezoeken? Geen probleem al rijdend op een Vespa. Vanaf Vlissingen slingert u richting Zuid-Beveland, na een rondje door de Zak van Zuid-Beveland, bekend om zijn dijkjes, fruitbomen, kraampjes aan de weg, mooie dorpen en weeltjes, gaat u richting ’t Hof Olmenstein. Een oude boerderij waar u afhankelijk van het weer op een plekje in de tuin of de boomgaard kunt genieten van een door de gastvrouw bereide lunch. De lunch wordt gemaakt met zoveel mogelijk verse regionale producten. Hierna gaat u verder langs Goes en het Veerse Meer om uiteindelijk weer terug te komen in Vlissingen. U betaald voor deze tocht slechts € 68,50 alles inclusief!

e2d2d34e769614a0b7dcb8cc198a08d7

Uw bedrijfsuitje op Vespa scooters?

Nu de zon schijnt en de vakanties naderen worden vele bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes gepland! Het is steeds moeilijker om iets origineels te bedenken om het iedereen naar de zin te maken. Om de vakantiestemming erin te brengen en een nog hechter team te creëren denken wij dat wij een origineel uitje voor u kunnen regelen! Zeg nu zelf, klinkt het niet heerlijk om vanuit onze scooterverhuur heel Zeeland door te rijden: langs het strand van Domburg, het gezellige Middelburg of het pittoreske Oost-Souburg?

Al eens gedacht aan een Vespa toertje door Zeeland?

Wat dacht u van een middag, avond of dagje scooter rijden op een Italiaanse Vespa in Zeeland? Alleen al het scooter rijden zorgt ervoor dat velen een glimlach krijgen van oor tot oor. Wij hebben hele leuke arrangementen, om een paar voorbeelden te noemen. Een rit door Walcheren met lunch in Veere, wat verder richting Zuid-Beveland met Zeeuwse lunch op een boerderij eventueel gecombineerd met boerengolf. Ook zijn combinaties met powerkiten, high tea, high bier, barbecue etc. mogelijk. Graag denken wij met u mee om er een voor u en uw vrienden, familie en of collega’s een onvergetelijke dag van te maken.

Vragen over één van onze arrangementen? Neem dan contact met ons op.

dba58a452be021717b8107b78030ddbe

Scooterverhuur naar Domburg en Middelburg: wat kost het?

Vespahuur:

Ochtend                                             € 39,50

Middag                                              € 42,50

Hele dag*                                          € 49,50

Weekend                                           € 79,50

Duo passagier                                   € 10,00

Huur kinderzitje                              € 10,00

*Een dag is van 9.00 tot 17.00 uur.

Bij alle scooterarrangementen kan de route vooraf worden uitgezet en kunnen de wensen worden verwerkt.

Voorwaarden voor scooterverhuur naar Domburg en Middelburg

Een Vespa huren voor langer dan 1 dag of op bijzondere tijden kan op aanvraag. Prijzen zijn inclusief onbeperkte kilometers en W.A. verzekering. De borg per scooter bedraagt € 200,00 (voor bestuurders tussen de 16 en 20 jaar geldt een additionele borgsom van 50 euro)

Let op:

Voor het verhuur van een retro Vespa scooter bij ons in Zeeland moet u altijd een geldig rijbewijs en een ID-kaart of paspoort kunnen tonen aan onze medewerker. Bij het sluiten van een huurovereenkomst gaat u akkoord met de gebruikersvoorwaarden van Scooter & Lifestyle de Voogd te Vlissingen.

Bijzonder voertuig huren

Wilt u eens een keer wat anders dan een dagje een scooter huren? Zeeland ontdekken op misschien wel de meest bijzondere manier? Wat dacht u er dan van om een Piaggio Ape Calessino te huren? Deze TukTuk kunt u namelijk ook huren bij Scooter & Lifestyle de Voogd. Met dit bijzondere voertuig kunt u met maximaal drie personen toeren door de prachtige Zeeuwse landschappen en dorpjes. Zo heeft u gegarandeerd een leuke, gezellige en bijzondere middag!

Ontdek de mogelijkheden voor het huren van een retro scooter in regio Zeeland

Met een retro scooter cruisen en al het moois ontdekken dat Zeeland te bieden heeft, ziet u het al voor zich? Genieten van de mooie uitzichten, de gezellige dorpjes beleven of ontspannen op het strand, het kan allemaal wanneer u voor een dagje een retro scooter komt huren. Dankzij de retro scooterverhuur bij Scooter & Lifestyle de Voogd, te vinden in de buurt van Domburg en Middelburg, ervaart u gegarandeerd een geweldige middag. Bent u benieuwd naar de veelzijdige mogelijkheden die wij bieden voor het huren van een retro scooter voor een dagje in de omgeving van Middelburg of elders in Zeeland? Neem dan even contact met ons op via 0118 – 47 06 66. Wij vertellen u graag meer over hoe wij u een fantastische dag zullen bezorgen.