Scooter arrangement voor een dag

U kunt natuurlijk een scooter huren voor een paar uurtjes, maar is het niet veel leuker om gebruik te maken van een compleet arrangement? Dat dachten we bij Scooter & Lifestyle de Voogd ook. Daarom bieden wij u allerlei leuke mogelijkheden aan om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Rijden op een retro scooter, mooie plaatsen bezoeken en heerlijk lunchen of dineren: wij geven u een totaalbeleving!

scooter dagarragementen

Diverse opties voor het scooter arrangement

Om u een geweldige dag te bezorgen, bieden we bij Scooter & Lifestyle de Voogd verschillende mogelijkheden aan in samenwerking met Op ’t Hof Olmenstein. Hier kunt u tussen het scooter rijden door genieten van bijvoorbeeld een heerlijke High Tea als lunch. En wat dacht u van een gezellig potje boerengolf tussendoor? Of een luxe BBQ als afsluiting van een leuk dagje rijden op een retro scooter? Het kan allemaal bij Scooter & Lifestyle de Voogd.

Begeleiding om uw dag tot een succes te maken

Maak een onvergetelijke rit door Zeeland! Wij hebben diverse mogelijkheden en leuke tips & tricks. Vraag ons er gerust naar, zodat u zeker weet dat u een prachtige tocht maakt. Het gebruik van de scooter is eenvoudig en u hoeft geen helm te dragen. Nooit eerder scooter gereden? Dat is natuurlijk geen probleem. Voor vertrek krijgt u een uitgebreide instructie over het gebruik van de scooter.

Tarieven en mogelijkheden voor een scooter dag arrangement

Bij Scooter & Lifestyle de Voogd kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende mogelijkheden:

Heeft u toch liever wat meer vrijheid en wilt u zelf bepalen wanneer en waar u gaat eten en wat u precies gaat doen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd een retro scooter huren zonder gebruik te maken van een arrangement. Wilt u wat meer weten over onze arrangementen? Of direct een arrangement boeken? Neem dan even contact met ons op en bel naar 0118 – 47 06 66, of neem vrijblijvend contact met ons op via volgend formulier.

[contact-form-7 id=”41″ title=”Contact form 1″]