APRILIA, ITALIAANSE KLASSE OP TWEE WIELEN

Scooter & Lifestyle de Voogd in Vlissingen is de Aprilia dealer in Zeeland met het grootste aanbod van zuid-west Nederland! Kom eens in onze showroom kijken, we hebben alle modellen, kleuren en accessoires staan!

Direct na de Tweede Wereldoorlog begon Aprilia in de Italiaanse stad Noale met het fabriceren van fietsen. Vanaf het jaar 1968 verschenen de eerste scooters van Aprilia, nadat Ivano Beggio de leiding van het bedrijf op zich had genomen. Sinds deze eerste stappen in de wereld van scooters, brommers en motoren is Aprilia niet meer weg te denken uit het landschap van scooter- en brommerfabrikanten. Zowel op de racebaan als in de werkplaats werden grote successen behaald, en tegenwoordig rijden Aprilia scooters, brommers, snorbrommers en snorscooters over de hele wereld. Het Italiaanse merk Aprilia is één van de zeven merken die deel uitmaken van Piaggio: de op vier na grootste fabrikant van scooters en motoren.

APRILIA: MEER DAN ALLEEN EEN MERK

Door de jaren heen heeft Aprilia zich niet alleen beziggehouden met het produceren van scooters of brommers. Integendeel, Aprilia heeft een groot aandeel in de historie van de MotoGP en diverse andere grote motorwedstrijden. Dankzij de technieken en ervaringen uit de motorsport is Aprilia uitgegroeid tot een wereldberoemd merk, dat overal ter wereld verkrijgbaar is. Het merk Aprilia staat voor stijl, rijbeleving, kwaliteit en sportiviteit. Het aanbod van Aprilia scooters en brommers varieert sterk, zowel voor schakelbrommers als typisch Italiaanse stadsscooters en alles wat daartussen zit ben je bij Aprilia aan het juiste adres. Aprilia heeft bewezen innovatief en kwalitatief overeind te blijven in een wereld waar de concurrentie moordend is.